Wysłany: Sob Maj 15, 2010 20:04 [R75] Tyrkające zamki
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witajcie, mam problem tzn nie jest to nic powaznego ale mnie denerwuje troche. otoz generalnie plastiki w moim aucie sa bardzo spokojne i nawet na duzych dziurach nie skrzypia ani nic nie lata. problem mam tylko z tymi cycuszkami do ryglowania zamka w drzwiach - mianowicie troche lataja i sa takie luznawe - macie jakis patent zeby sie nie dygotaly? myslalem zeby tam wlozyc jakis kawalek gumy czy cos...
pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lis 27, 2010 23:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 20:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 21:26
kmisiowy napisał/a:
mianowicie troche lataja i sa takie luznawe - macie jakis patent zeby sie nie dygotaly?
Miałeś widocznie boczki już ściągane i są źle trzpienie założone na plastyki. Kiedyś już o tym pisałem. Musisz wypiąć boczek i wcisnąć "cycuszek" w plastyk. Przeczytaj to http://forum.roverki.eu/v...p=470269#470269
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum