Nr 2 ładnie wygląda, klapa trochę krzywo spasowana (ale to jak u większości ), tylko ten przebieg, pewnie realny, ale jak na benzynę, to jednak spory . Jeśli Ci to nie przeszkadza, to chyba warto obejrzeć. No i oczywiście zbić z ceny .
Nr 1 - brak zaślepek halogenów, klapa jakby cofnięta w stronę szyby, elektryczne szyby, tylko pan nie wspomniał, że jedynie z przodu , brak podłokietnika, brak alufelg, chromowanych klamek również się nie dopatrzyłam.
Nr 4 nie ma klimatyzacji, nie wiem co pan rozumie przez kierownicę wielofunkcyjną w tym przypadku , no i trochę wygórowana cena jednak.
numer 2 ma ciekawy opis:
1. "na trasie około 6l , 6.5-6.8 w cyklu miejskim" LOL nierealne
2. "Brak jakichkolwiek wycieków" - nie widziałem jeszcze takiego 1,6K tym bardziej z takim przebiegiem, w ogóle IMO zdjęcie komory jest takiej jakości, że mógł sobie je darować
inne uwagi:
- maska z prawej strony minimalnie różni się od lewej (spasowanie) - zdjęcie 5
- wydaje mi się, że maska ma inny odcień - zdjęcie 2
- beznadziejne foty (wszystkie;)
- dość duży przebieg mimo wszystko
generalnie jak masz blisko to podjedz i oceń sam, dostrzeżenie np. czegokolwiek w środku na tych zdjęciach to abstrakcja
innych nie oceniam bo mi BC zamula, a nie mam czasu
- zderzak z przodu źle spasowany - patrz lampy (zdjęcie 7)
- nie ma halogenów
- niech się ekspert wypowie jeżeli chodzi o wnętrze, bo przód tapicerki mi się nie zgadza z bokami - nie wiem, nie widziałem chyba takiego połączenia kolorów wcześniej (może takie występowały - zaznaczam, że nie wiem)
- właściciel nie umiał nawet prosto przykręcić blachy z przodu!
+ oryginalne dywaniki
+ kierownica wygląda na niezbyt wytartą, ale przebieg szczerze mówiąc mało realny
nr 3
- brak zdjęć komory silnika
- jak dla mnie z tych zdjęć nic nie wynika
nr 1
- różne beznadziejne kołpaki
- brak zdjęć komory silnika
- korbki z tyłu
- brak podłokietnika
- to co Kasjo
- też dziwne zdjęcia IMO
w ogóle to jedynka ma zderzak z sedana a jest hatchbackiem (ot taki szczególik )drugi pali w mieście 6,8??jak będzie 8,5 to będzie dobrze,chyba że mieszka ten ktoś na obrzeżu i do roboty wyjeżdża za miasto 20 km w jedną stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum