wygláda super tylko jakość napewno słaba ,ja mam kenwooda 2 din super działa i super wygląda zamontowałem w ramce singiel ,sam przerobiłem zajeło mi to może 30 min .kupiłem na ebay.uk za 180£ ,jeśli chcesz wrzucę foto
...ja mam kenwooda 2 din super działa i super wygląda zamontowałem w ramce singiel ,sam przerobiłem zajeło mi to może 30 min .kupiłem na ebay.uk za 180£ ,jeśli chcesz wrzucę foto
Wrzucaj, bardzo jestem ciekaw jak Ci to wyszło
trebron czy ja dobrze widzę, że do instalacji omawianej stacji trzeba zdemontować "daszek" nad radiem ?
Lepiej kupić dobrej marki używany sprzęt niż nowy made in china.
Tak mi doradzono na tym forum, posłuchałem i nie żałuję.
domellooo wrzucaj fote bo tez jestem ciekaw jak to wyszlo a z toba sebol sie zgadzam i tez nie zaluje wyboru bo sprzet solidny dobrze gra i mocno rozbudowany
[ Dodano: Pon Maj 31, 2010 20:13 ]
witam wrzucam foto tylko to było robione na sztuke jak wróce do domu to podszlifuję ,widziałem jak te wgięcia ktoś szpachlował na gładko ,może ja zrobie ale to w przyszłości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum