Wysłany: Pon Maj 31, 2010 12:51 [R75] Komputer pokładowy - wymiana zegarów
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich, przy okazji zmian na stronie ROVERKI.pl chciałbym uaktualnić Wam kwestie wymiany zegarów w R75. Oczywiście wymiany na takie, które mają komputer pokładowy.
Najbardziej aktualną instrukcję znajdziecie pod poniższym linkiem:
ROADKING.pl/ROVER
Wysłałem również uaktualnienie do admina roverków ale na razie brak odzewu.
Mam nadzieję, że wkrótce doda ktoś mój artykuł w dziale porad na stronie roverki.pl
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 13:40
roadking, Czy chodzi Ci o to by Twój artykuł znalazł się na stronie Klubowej?
Jeśli tak to zależny to od administratorów lub moderatorów czy uważają że artykuł nadaje się by go tam umieścić. Z tego co widzę to już zdecydowali i tam się znajduje: Zrób to sam - Komputer pokładowy w R75 http://roverki.pl/index.php/zrob-to-sam?start=10
A rzeczywiście jest (tyle że jest to stara wersja artykułu i jest ona dość nieaktualna niestety)
tam sa nieaktualne namiary i jeszcze parę innych rzeczy.
Aktualny artykuł to http://roadking.pl/rover
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 18:07
hvil napisał/a:
ja to robilem w grudniu zadnego nie trzeba manuala, ot zegary podpiac w kostki i zmienić manetkę:) tyle.
Czy Ty w ogóle rozumiesz o co chodzi z tym "manualem" i całym tematem ? Chyba nie.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 18:25
apples, niemasz ekraniku a chcesz miec to w czym filozofia, kupujesz taki ktory nie pokauje error i montujesz i manetke, niewiem co tu udziwniac ja dop przygode z roverkami zaczalem i to byl moj pierwszy mod w wozie zrobiony zaraz po zakupie i jakos nie bylo problemu to naprawde jest latwe
Jest rzeczowy, na pewno niejednemu się przyda. I jest na stronie od 3 lat prawie, więc nie wiem nad czym tu się rozwodzić.
I nie kłócić mi się tutaj, bo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum