Wysłany: Pią Cze 04, 2010 11:56
Warager napisał/a:
Ale sam wkład z separatora o numerze 11127793164 będzie pasował do separatora o numerze 11127791552 ? Jak sądzicie?
Z katalogu wychodzi że nie. Zadzwoń do BMW, podaj numery i będziesz miał pewność na 100%.
Warager napisał/a:
czyli taki?: s-o
To jest tylko sam separator. Musisz najpierw kupić kompletną 11127799224, a potem wymieniać sam separator który również można myć. Więc najpierw nowa kompletna odma. Nic już nie wykombinujesz EPC BMW http://www.realoem.com/bmw/select.do i sprawdź.
Zgadza się pisząc o separatorze oleju miałem na myśli cała odmę z separatorem pcv, a kierowałem się słownictwem używanym na aukcjach ebay, gdzie odma na jednej z aukcji była nazywana jako "oil separator". Stąd słowny zamęt.
Dopiszę tylko, ze zakupiłem cały element o numerze 11127799224 w BMW Bydgoszcz. W moim przypadku czyszczenie filtra starego elementu nie miało wpływu na moc silnika. Po wymianie silnik dostał sporego powera. Także polecam zainteresować sie tematem i wymienić element na plastikowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum