Wysłany: Nie Cze 06, 2010 12:59 A gdzie uzytkownicy R45?
Przeglądam forum, i co widzę? Albo mało jest ludzi z Roverem 45 albo nie ma z nim problemów?:) To drugie cieszyłoby, bo własnie na takiego sobie nadal ostrzę zęby - brak gotówki nie pozwala mi przyprowadzić mej wyśnionej 'czterdziestki piątki' pod dom. Więc jak to jest? Kiepsko szukam czy nie ma tematów o R45?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 12:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 19:08
To będzie właśnie sedan. innej wersji nie brałem pod uwagę, szczególnie po obejrzeniu auta osobiście. Duży... wręcz ogromny jak na moje potrzeby bagażnik - to jest to. Jeszcze kilka dni... i będę w pełni posiadaczem tegoż cudeńka:)
To będzie właśnie sedan. innej wersji nie brałem pod uwagę, szczególnie po obejrzeniu auta osobiście. Duży... wręcz ogromny jak na moje potrzeby bagażnik - to jest to.
R45 sedan ma minimalnie większy bagażnik niż R 600. Ale szczerze mówiąc ja chętnie oddałbym 100 litrów w Octavii (540l) na rzecz 10cm większej przestrzeni na tylnej kanapie
R45 sedan ma minimalnie większy bagażnik niż R 600. Ale szczerze mówiąc ja chętnie oddałbym 100 litrów w Octavii (540l) na rzecz 10cm większej przestrzeni na tylnej kanapie
Koledze chyba się coś pomyliło. Akurat wiem ile jest miejsca w R600 i R45 bo oba na co dzień użytkuje.
Bardziej wiarygodne źródło jak dla mnie. Nie wiem jak producent oblicza pojemność bagażnika ale ja wiem, że do R600 wchodzi więcej bagażu, bo sprawdziłem to namacalnie.
Pojemność pojemnością, a możliwości pakunkowe zależą tez od kształtu ... 4 koła nie włożysz do R600 do bagażnika, a włożysz do R200 mimo, że ma tylko 300 litrów bagażnik do tego wszystkiego dochodzą często źle zaprojektowane zawiasy i z pakowaniem różnie może być
Kufer w R45 sedan jest spory. Ledwo sięgam końca, opierając się kolanami o zderzak W całości, przeszkadzają zawiasy klapy, które wchodzą do środka i nieskładane siedzisko tylnej kanapy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Siedzisko. Oparcie się składa, ale nie da się uzyskać płaskiej powierzchni, przez nieskładane siedzisko I tak nie jest źle - ZTCP MaReK w ZT ma tylko otwór na narty, a oparcie się nie składa
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum