Chłopaki (i dziewczyny jeśli jakieś są ) proponowałabym następny spot planować już w nowym temacie. Ten już jest baaaaardzo długi i nowy byłby bardziej przejrzysty szczególnie dla nowego narybku. Oczywiście to tylko sugestia
Pomysł dosyć dobry Ciężko się teraz komuś nowemu połapać gdzie spot, kiedy i kto będzie.
Najpierw może jeszcze przed zamknięciem lub zmianą przeznaczenia - o ile wszyscy się z tym zgodzą - ustalmy stałe miejsce spotów uwzględniając również okresy z gorsza pogodą. Wtedy można napisać w pierwszym poście nowego tematu gdzie i o której godzinie się spotykamy by dla nowo dołączających było jasne. Nowym temat mógłby być tylko tematem gdzie będzie się wpisywać tylko listę chętnych na następny spot i zamieszczać można by było zdjęcia ze spota poprzedniego. Jeżeli czujecie sentyment do obecnego tematu "Integracja Trójmiasto" to może pozostać na pogaduchy. Co i może by było wskazane. Jest to tylko moja propozycja która nie musi być rozważona.
Propozycja jest taka:SPOTY w niedziele o godzinie 18.00.W SOPOCIE na parkingu OPERY LEŚNEJ.(ładna pogoda).Jeśli chodzi o (brzydką pogodę)parę metrów niżej,jest knajpka,z parkingiem.Tam możemy zawsze się schować przed deszczem.CO WY NA TO
[ Dodano: Pon Cze 21, 2010 10:51 ]
Ostatnio nawet jest robiona lista chętnych na przyjazd na spota.Uważam to za dobry pomysł.
Ostatni spot był bardzo udany
Jednomyślnym głosem zebranego kolektywu trójmieskiego postanowiliśmy, że kolejne zebrania ludowe.... znaczy klubowe odbywać się będą przy Operze Leśnej w Sopocie, tak jak to opisał towarzysz...kolega Andrzej_1272
A tak na poważnie to temat aż tak się nie rozrósł byśmy potrzebowali interwencji Szeryfowej kasjopei, może jak będzie ponad 100 stron?
Z tego co zauważyłem to aby sprawdzić gdzie będzie następny spot wystarczy spojrzeć na ostatnią stronę tematu. Poza tym, ustaliliśmy że będziemy się zapisywać aby na darmo nie jechać.
Jednomyślnym głosem zebranego kolektywu trójmieskiego postanowiliśmy, że kolejne zebrania ludowe.... znaczy klubowe odbywać się będą przy Operze Leśnej w Sopocie, tak jak to opisał towarzysz...kolega Andrzej_1272
Czyli nie ważne czy to zima czy lato. Tak? Oby się tylko nie okazało że jak deszcz popada to zacznie się narzekanie. Mi to nie przeszkadza i mogę przyjeżdżać o każdej porze roku.
mike-l napisał/a:
A tak na poważnie to temat aż tak się nie rozrósł byśmy potrzebowali interwencji Szeryfowej kasjopei, może jak będzie ponad 100 stron?
Niestety zrobił się mały bałagan przez zmianę miejsca oraz dziwny (nie mój) cytat naszego kolegi. Nie uważam że ktoś tu interweniuje. Osobiście odebrałem to jako chęć pomocy w ewentualnym uporządkowaniu tematu.
mike-l napisał/a:
tego co zauważyłem to aby sprawdzić gdzie będzie następny spot wystarczy spojrzeć na ostatnią stronę tematu. Poza tym, ustaliliśmy że będziemy się zapisywać aby na darmo nie jechać.
mike-l napisał/a:
Super
Dzięki za informację.
Ostatni post przed spotem http://forum.roverki.eu/v...p=517037#517037
Szczerze mówiąc nie wiem jak potraktować Twój post. Czy to żart czy próba udowodnienia czegoś. Potraktuje jako żart.
Cytat:
Poza tym, ustaliliśmy że będziemy się zapisywać aby na darmo nie jechać.
Teraz ja w formie żartu. Musisz nauczyć się wpisywać na listę bo ostatnio wychodziło jakoś kiepsko i nie wiadomo było ile osób faktycznie będzie.
Mam taką prośbę do tych którzy faktycznie są najdłużej w tym temacie aby wyrazili swoje opinie w tematach poruszonych bo uważam że to Wy macie słowo decydujące. Ostatnio Mayson nam "ustalił" miejsce i jak do tej pory nawet się nie pokazał. Na spot we dwóch - mimo że było miło (ja i kubski84) - lub bycie samemu już nie piszę. Mija się z celem.
Nie ukrywam że miejscówka jest świetna na niepadającą pogodę. Problem z miejscówką na pogodę padającą nadal pozostaje. Ta knajpka na dole to góralska chata z dużym prakingiem, ale jak się zjedzie kupa aut na jakiś bankiecik czy obiadek to słabo tam będzie ... zresztą pewnie by nas przepędzili. Zawsze można zamówić po homarze na głowę za jedyne 250zł i wtedy nikt nas nie wygoni, ale to troche się mija z celem.
Jestem za takim porządkiem:
1. Dobra pogoda - parking przy operze.
2. Zła pogoda - jeszcze nie wiadomo.
3. Zakładamy nowy temat z ustawkami na spoty, wyłącznie z ustawkami i sprawami organizacyjnymi.
4. Zostawiamy ten temat na luźne pogaduch w stylu: "ale miałeś fajne felgi" albo "czy jakieś laski w końcu zaczną przyjeżdżać".
Czyli nie ważne czy to zima czy lato. Tak? Oby się tylko nie okazało że jak deszcz popada to zacznie się narzekanie. Mi to nie przeszkadza i mogę przyjeżdżać o każdej porze roku.
Tak ustaliliśmy, Sopot jest w umownym środku Trójmiasta i wszystkim powinno być w miarę wygodnie. Jak pogoda będzie kiepska deszcz/śnieg to można się przenieść na jakiś zadaszony parking. Czyli sytuacje awaryjne
apples napisał/a:
Niestety zrobił się mały bałagan przez zmianę miejsca oraz dziwny (nie mój) cytat naszego kolegi. Nie uważam że ktoś tu interweniuje. Osobiście odebrałem to jako chęć pomocy w ewentualnym uporządkowaniu tematu.
Też to zrozumiałem jako chęć uporządkowania... może i by się przydało. Dla mnie temat jest czytelny. Jeśli inni koledzy z 3City chcą nowy/inny temat to niech dadzą znać i poprosimy kasjopeję o założenie takiego.
apples napisał/a:
Ostatni post przed spotem http://forum.roverki.eu/v...p=517037#517037
Szczerze mówiąc nie wiem jak potraktować Twój post. Czy to żart czy próba udowodnienia czegoś. Potraktuje jako żart.
To teraz ja nie rozumiem o czym piszesz...
1.Co ja niby chcę udowodnić? Jeżli chcesz coś komuś zarzucić zrób to wyraźniej.
2.Poza tym ja nie piszę o "ostatnim poście" tylko o "ostatniej stronie tematu".
3.Kolejna sprawa to po co cytujesz moje dwie wypowiedzi w dwóch różnych sprawach i do nich łącznie robisz jakąś uwagę?
apples napisał/a:
Teraz ja w formie żartu. Musisz nauczyć się wpisywać na listę bo ostatnio wychodziło jakoś kiepsko i nie wiadomo było ile osób faktycznie będzie.
A teraz ja pół żartem pół serio
Racja mój błąd, nie skopiowałem nicka kolegi przede mną. Mam nadzieję, że tym czynem nikogo nie uraziłem i nie wprowadziłem zamieszania.
apples napisał/a:
Mam taką prośbę do tych którzy faktycznie są najdłużej w tym temacie aby wyrazili swoje opinie w tematach poruszonych bo uważam że to Wy macie słowo decydujące. Ostatnio Mayson nam "ustalił" miejsce i jak do tej pory nawet się nie pokazał. Na spot we dwóch - mimo że było miło (ja i kubski84) - lub bycie samemu już nie piszę. Mija się z celem.
Też mam nadzieję na wypowiedzi jak najszerszego grona osób z Trójmiasta i okolic. Jeśli chodzi samą nową lokalizację to jest świetna, ładny teren dookoła, świeże powietrza, lasy i praktycznie pusty parking tylko dla nas Brawo dla kolegi TrAViShOn za świetny pomysł i inicjatywę sprawdzenia warunków
1.Co ja niby chcę udowodnić? Jeżli chcesz coś komuś zarzucić zrób to wyraźniej.
Nie wiem co chciałeś. Może nic. Odniosłem się do tonu Twojego postu który wskazywał jednak że coś. Jednak potraktowałem słowa żartobliwie i jest OK.
mike-l napisał/a:
2.Poza tym ja nie piszę o "ostatnim poście" tylko o "ostatniej stronie tematu".
To już mój błąd bo źle odczytałem. Pomyślałem podświadomie o ostatnim poście, a nie o całym temacie i ostatniej stronie. Przepraszam.
mike-l napisał/a:
3.Kolejna sprawa to po co cytujesz moje dwie wypowiedzi w dwóch różnych sprawach i do nich łącznie robisz jakąś uwagę?
Zacytowałem Twój ostatni post dlatego że, patrz. 2
Myślę że nie ma sensu już sobie więcej udowadniać ani się czepiać. Najważniejsze jest że jest fajne miejsce dzięki TrAViShOn. Teraz trzeba się zmobilizować, pozbierać by zwiększyć frekwencję i by było nadal miło.
leszek95b napisał/a:
1. Dobra pogoda - parking przy operze.
2. Zła pogoda - jeszcze nie wiadomo.
3. Zakładamy nowy temat z ustawkami na spoty, wyłącznie z ustawkami i sprawami organizacyjnymi.
4. Zostawiamy ten temat na luźne pogaduch w stylu: "ale miałeś fajne felgi" albo "czy jakieś laski w końcu zaczną przyjeżdżać".
Jestem ZA. Zakładaj drugi temat i jedziemy z następnym spotem.
Ostatnio zmieniony przez apples Pon Cze 21, 2010 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Jestem ZA. Zakładaj drugi temat i jedziemy z następnym spotem.
Ja proponuję ustalić miejsce na złą pogodę najpierw. Czy w Sopocie mają jakiś market z podziemnym parkingiem? Bo robić korek pod monciakiem to trochę lipa
Dla mnie pomysł bomba. Jeżeli ktoś zaproponował spoty w Sopocie i każdemu (albo większości) to pasuję to super. Ja jestem jak najbardziej za;) Jeżeli miejsce się znudzi to zawsze można poszukać czegoś innego
Ps
apples, co Ci za czerwony kut... rośnie w profilu
leszek95b napisał/a:
proponuję ustalić miejsce na złą pogodę najpierw.
w razie co zawsze można wymyślić coś podczas spotkania i udać się tam 'konwojem'
Ostatnio zmieniony przez owcze Pon Cze 21, 2010 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum