to jest ten taki CPN "opuszczony" na głównej Sopot->Gdynia? ,a zy ja moge doktóregośz was nuer telefonu prośić w razie jak byśmy się nie mogli znaleźć? Bo ja musze odpowiednio wczesniej wyjechać i może sięwam cos odmienic co do miejsca
SLAX, tak. A dokładnie to parking przy nim. Po prawej stronie jadąc z Sopotu do Gdyni. Zmian nie przewidujemy, ale nigdy nie wiadomo. Numer przesyłam na pw.
Ale lipa; szkoda TrAViShOn, że się nr nie wymieniliśmy... Miałem nieplanowany wyjazd nad morze i tak nam zeszło, że wróciłem dopiero teraz Na pw wysyłam Ci mój nr kom. i podeślij mi też swój.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Siema.
Właśnie wróciłem z rodzinnych wczasów i chętnie na 1.08 się dołączę, ale mam straszne problemy ze skrzynią (automat ślizga się lub nie przełącza), i jeżeli do tego czasu nie siądzie kompletnie to się zjawię.
Mam prośbę,jak kopiujecie listę na spot 1.08.2010,to proponuję uwzględniać wszystkich którzy się na listę wpisują.Bo widzę że lista już jest okrojona z dwóch osób. NIE ŁADNIE.
[ Dodano: Pon Lip 12, 2010 07:31 ]
1. TrAViShOn
2. SLAX
3. MAYSON
4. KUBSKI
5. Saib .A CO Z (6.apples 7.Andrzej_1272) TEŻ Na LIŚCIE BYLI.
Z tego co widzę, to pomieszałeś dwie listy, kolego SAIB Jedna była na wczoraj, druga jest na przyszły miesiąc na tronie 49 jest wszystko...
Tak więc lista na 01.08.
1. Andrzej_1272
2. TrAViSHOn
3. apples
4. Mayson
5. Saib
Jeżeli w przyszłą niedzielę spot się odbędzie, to chyba na parkingu klif... Na stacji jest fajnie, osobiście uważam, że 'oddaje ona ducha marki' ale jest ewidentnie za głośno... Po dwóch godzinach zalegania głowy nam popuchły...
saib_78, edytuj swoje listy w pierwszym poście a reszta niech usunie posty z poprawkami to nie będzie bajzlu. Sam się już #$$#@% motyla noga gubię w tych listach.
Najpierw może jeszcze przed zamknięciem lub zmianą przeznaczenia - o ile wszyscy się z tym zgodzą - ustalmy stałe miejsce spotów uwzględniając również okresy z gorsza pogodą. Wtedy można napisać w pierwszym poście nowego tematu gdzie i o której godzinie się spotykamy by dla nowo dołączających było jasne. Nowym temat mógłby być tylko tematem gdzie będzie się wpisywać tylko listę chętnych na następny spot i zamieszczać można by było zdjęcia ze spota poprzedniego. Jeżeli czujecie sentyment do obecnego tematu "Integracja Trójmiasto" to może pozostać na pogaduchy. Co i może by było wskazane. Jest to tylko moja propozycja która nie musi być rozważona.
1. Dobra pogoda - parking przy operze.
2. Zła pogoda - jeszcze nie wiadomo.
3. Zakładamy nowy temat z ustawkami na spoty, wyłącznie z ustawkami i sprawami organizacyjnymi.
4. Zostawiamy ten temat na luźne pogaduch w stylu: "ale miałeś fajne felgi" albo "czy jakieś laski w końcu zaczną przyjeżdżać".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum