Krzysi3k, Z mojej strony odpowiedz jest prosta, tylko na słupku
Jak wiadomo ja tak zrobiłem i jestem z tego bardzo zadowolony, z tym że bez adaptera bo postanowiłem sam go wystrugać. Jednak słowem podpowiedzi raczej robiąc to drugi raz zastosował bym gotowy adapter
I teraz możesz zrobić to na dwa sposoby:
- zamontować adapter od razu na dwa wkręty do słupka, jednak będzie mało estetyczny i nie wiem czy kolorami taki sam jak słupek po za tym nie będzie dopasowany bo jest uniwersalny
- lepszy sposób to lekko przerobić adapter wyciąć odpowiedni otwór w słupku i wsadzić adapter od dołu w słupek później zalać żywią jak jest w miarę gładkie i równe to do obszycia lub flokowaia jak nie to lekko wygładzić szpachlą i do obszycia lub malowania jak kto woli
Takie jest moje podejście do tej sprawy, na słupku bardziej lansersko wygląda i jest w ciągłym zasięgu wzroku
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 19:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dla mnie nie musi wyglądać lansersko, tylko chciałbym widzieć doładowanie, bo mbc zakładam
Wkręty odpadają, z tym co mówisz też dużo roboty. Ja myślałem poszukać jakichś w kremowym kolorze (taki kolor ma słupek), lub dobrać kolor i polakierować adapter na kremowo.
A ze wsadzeniem adaptera myślałem, żeby pod uszczelki boki, a spód może klejem montażowym też pod tymi uszczelkami (żeby w razie zdjęcia nie było śladów rażących).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum