Wysłany: Pon Lip 19, 2010 19:28 Kłaniam się nisko [R414 Si Sedan 1998 - ręczny napinacz]
Witam z pokłonami.
Co prawda zdążyłem już na forum się trochę pokazać, niemniej chciałbym się grzecznie pokłonić wszystkim wspierającym. Od zakupu rowerka miałem już 2 duże naprawy(rozrząd i sprzęgło), które wykonałem sam przy pomocy forumowiczów. Niedawno w trasie 700km tam i z powrotem przydarzyły mi się przygody ze zgubieniem kołpaka i zgubieniem śruby mocującej UNDERBELLY PANEL z prawej strony - przykręciłem go w końcu na blachowkręt i jestem zadowolony teraz jeszcze tylko wymienię termostat i mam nadzieję że pojeżdżę pojazdem bez większych niespodzianek. Mam nadzieje że uda się uniknąć spalenia uszczelki pod głowicą pomimo niebezpiecznej temperatury cieczy chłodzącej.
Kłania się gener czyli generalissimus
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 19:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum