Witam ponownie wszystkich
Skrzynia jest juz podlaczona
Efekt suuper, ladny mocny basik
Wrzucam fotke, moze jak bede mial chwile czasu to nagram jakis fajny filmik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 20:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Problemow raczej nie bylo, troche tylko z kablami bylo ciezko zeby je poprzeciagac, poszly pod progami. Sciaga sie ta gume i wtedy ladnie kable wchodza pod ta wykladzina
Witam dostałem ost. od znajomego wzmacniacz Pionera dwukanałowy i chciałem się zapytać ile mogę pod niego podłączyć głośników ? Ponieważ kupiłem skrzynie basową JBL i dwa nowe głośniki JBL które chce wymienić z przodu. Druga sprawa czy warto instalować też dwa głośniki z tyłu tam gdzie jest skrzynia basowa ?
Arcik, mam pytanie, do czego przymocowałeś skrzynie tymi pasami w bagażniku? bo w najbliższym czasie przymierzam się do zakupu jakiegoś głośnika basowego i rozmyślam powoli na montażu i mocowaniu żeby mi nie latał po bagażniku
Arcik, mam pytanie, do czego przymocowałeś skrzynie tymi pasami w bagażniku? bo w najbliższym czasie przymierzam się do zakupu jakiegoś głośnika basowego i rozmyślam powoli na montażu i mocowaniu żeby mi nie latał po bagażniku
Ja przywiercilem kwalki blaszki ( byly razem ze skrzynia w zestawie) do foteli, tymi pasami owinelem skrzynie i mocno sciagnelem. Trzyma sie bez problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum