Wysłany: Czw Sie 12, 2010 10:53 [R75] Problem z centralnym zamkiem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam mam problem z centralnym zamkiem, nie otwierają mi się dzwi kierowcy, wszystkie inne tak tylko kierowcy nie, muszę otwierać kluczykiem, zamykają się wszystkie. Czy ktoś z was wie może czy mogę sam to naprawić jakoś czy raczej do mechaniora muszę lecieć bo nie chcę na darmo zrywać tapicerki. z góry wielkie dzięki pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 22:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 10:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam. Wczoraj właśnie zabrałem się za swoje zamki. U mnie działa poprawnie tylko jeden, reszta czyli w trzech drzwiach tylko się zamykają. Mechanik zdjął mi tapicerkę i zdiagnozował, że uszkodzony jest jeden z siłowników. Jest ból bo od anglika pasuje,ale nie ma otwierania z kluczyka. Załatwiłem szybko i założyłem.Działa ale muszę szukać od wersji europejskiej. Pozostałe można śmiało zakładać od anglika. nie będzie problemów. co do rozbierania to ja bym się tego nie podjął i mechanik też rozkłada ręce . Najprawdopodobniej swój stary będę miał na zbyciu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum