Wygląda jak mały bentley continental. Nie całkiem mój gust, ale bardzo ładny.
Jednak nie bardzo wierze, że to projekt z 1997 roku.
Wygląda zbyt nowocześnie w porównaniu do R75 który wszedł do produkcji 2 lata później.
Koła większe niż R75, a to model niżej ...
Gdyby dziś wszedł do produkcji wyglądałby akurat. Po 13 latach? Raczej mało prawdopodobne że byli takimi jasnowidzami, że widzieli Bentleya z 2005 roku.
Małe światła duży grill - to z kolei przypomina najnowsze modele BMW.
Moim zdaniem albo to fake, albo Rover miał genialnego stylistę.
Rover z 1997 roku powinien mieć kanty i łuki jak samochody z początku tysiąclecia, a nie przypominać Chryslera 300C.
Wygląda jak mały bentley continental. Nie całkiem mój gust, ale bardzo ładny.
Jednak nie bardzo wierze, że to projekt z 1997 roku.
Wygląda zbyt nowocześnie w porównaniu do R75 który wszedł do produkcji 2 lata później.
Koła większe niż R75, a to model niżej ...
Gdyby dziś wszedł do produkcji wyglądałby akurat. Po 13 latach? Raczej mało prawdopodobne że byli takimi jasnowidzami, że widzieli Bentleya z 2005 roku.
Małe światła duży grill - to z kolei przypomina najnowsze modele BMW.
Moim zdaniem albo to fake, albo Rover miał genialnego stylistę.
Rover z 1997 roku powinien mieć kanty i łuki jak samochody z początku tysiąclecia, a nie przypominać Chryslera 300C.
Może i tak, ale....
jest zajebiaszczy
Powiem szczerze, że kolor mi pasuje bardzo i z chęcią bym sprawdził jak się sprawuje to autko... jest śliczne..
tak z innej beczki.... jestem ciekaw ile miałby kosztować...
czarny kolorek...i byłoby cudo.... ej zbierzmy się, odkupmy od chinoli prawo do logo i nazwy Rover i......odbudujmy firme... jakiś obrotny menadżer, dogadać się z jakimś koncernem o lekki support i produkowac te przecudne autka...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
czarny kolorek...i byłoby cudo.... ej zbierzmy się, odkupmy od chinoli prawo do logo i nazwy Rover i......odbudujmy firme... jakiś obrotny menadżer, dogadać się z jakimś koncernem o lekki support i produkowac te przecudne autka...
Tyle że tego nie sprzedali chińczykom i dlatego jest roeve
IMO to Tata ma Rovera a chińczycy kupili MG, ale mogę się mylić bo generalnie dużo z tym zamętu
Dokladnie TATA kupil ROVERA w pakiecie z JAGUAREM i LANDROVEREM,ale raczej nie bedzie nic prodkowac pod ta nazwa A MG chinole juz od dawna maja
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 18:32
Jest piękny:-) troche 75 podobny w linii przedniej, obnizony dach.... hmmm moze ktoś przerzeźbi swoje 75 w coś takiego?:-D skrócenie słupków, szpachla szpachla i jakiś polski blacharz artysta bez fabryki cos takiego wypuści:-)
Jest Piękny!!
cudak [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 19:04
cześć mam pytanie może ktoś wie jaki powinien być luz na zaworach
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 19:18
Zaraz Cię Kasjopea opitoli a regulamin z tym to do usterek.
cudak, przeczytaj regulamin forum i zasady kącików i załóż po ludzku temat w odpowiednim dziale, a najlepiej jeszcze najpierw skorzystaj z funkcji "szukaj".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum