Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 18:45 klamki od r45 w r400
Witam ma ktos w swoim r400 klamki od r45?? Jak tak to prosilbym o zdjęcia(Wiem ze moge sobie zobaczyc na przykladzie 45 ale chcialbym widziec 400). Najbardziej by mnie interesowalo jak wygladaja na kolorze grafitowy metalik ale na innych kolorach tez moze być
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 18:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
komarek, Ty masz chromowane ciagadelka na czarnym plastiku prawda? wrzuc fotke jak to wyglada u Ciebie na srebrnym lakierze bo ja mam 1 klamke w fabrycznym srebrnym kolorze a 3 pozostale sam malowalem i powiem tak...ciulowo to wyglada...wiec ewentualnie powrocil bym do czarnego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
faecd, zrobię fotkę, ale dopiero może jutro - nie obiecuje
PS wjechałem w listopadzie na lodzie w astre i od tego czasu się bujam z tym bo nie mam pieniędzy na lakierowanie a do tego teraz mam służbówkę i R tylko weekendowo jeździ...
komarek, okej to jak bedziesz mial chwile...kurcze ja tez kiedys wjechalem w beemke i od tamtej pory maska troche porysowana mam bo taka kupilem...ogolnie przydaloby sie wylozyc z 1000zl by to elegancko wygladalo hehe...ale zawsze mam madrzejsze wydatki niz blacharz-lakiernik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dzieki za zdjęcia greg-si i komarek. Klikam pomógł
mam jeszcze pytanie czy lusterka z r45 występowaly tez w wersji manualnej(reczne) czy tylko elektryka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum