Witam wszystkich po raz pierwszy
Szukam autka bo wymienić już czas najwyższy. Jako że ojciec ma Roverka 416Si i podoba mi się to auto to też rozglądam się za tą marką ale model 200.
W No1 podoba mi się to że jest 3d i klimatyzacja w wyposażeniu, natomiast w No2 silniczek jest 16V i ma 103 KM oraz jasny welur ale silniczek jest 75 KM.
Czy różnica jest bardzo zauważalna w osiągach? A jak z ekonomią?
Dzięki za wszelkie info
Pozdrawiam 8szymon8
Ostatnio zmieniony przez 8szymon8 Wto Paź 12, 2010 19:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 16:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W No1 podoba mi się to że jest 3d i klimatyzacja w wyposażeniu, natomiast w No2 silniczek jest 16V i ma 103 KM oraz jasny welur ale silniczek jest 75 KM.
Czy różnica jest bardzo zauważalna w osiągach? A jak z ekonomią?
różnica prawie 30KM jest zauważalna, co do ekonomii minimalnie więcej będzie palił silniczek 103KM
Co do samochodów:
http://otomoto.pl/rover-214-C15601646.html
- mało płynu w zbiorniczku wyrównawczym ( do sprawdzenia ze względu na słońce)
- samochód świeżo po umyciu możliwe że właściciel chce coś zataić
-brak znaczka na tylnym lewym słupku
- brak emblematów na klapie
- brak regulacji świateł
"ABS w ogłoszeniu" a pod maską brak modułu
- ruda na prawym tylnym błotniku ( do sprawdzenia ze względu na słońce)
- wersja 103KM
http://moto.gratka.pl/tre...1c267a099f89b,1
-brak fotek silnika
- brak emblematu ROVER na klapie tylnej
-
nie ma fotek silnika ale z zewnątrz widać że zadbany, nie ma oznak korozji, a przy tak małym przebiegu silnik nie powinien być wymęczony.
Napiszcie swoje zdanie na temat w/w oferty. Czy warto ?
sytuacja troszkę się zmieniła.
Po rozmowie telefonicznej okazało się że właściciel życzy sobie za autko 8500 zł a to dla mnie za dużo. Uważam też że jak na to auto to cena dość wygórowana ( brak pod. pasażera lub klimatyzacji, a na wiosnę wydatek w postaci 4 opon letnich + felgi). Dodatkowo w okolicach kierunkowskazu jakieś małe ognisko rdzy.
tak więc tez roverek odpada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum