Wysłany: Czw Lis 11, 2010 17:57 [r216 coupe 97'] Lakierowanie pomoc w doborze lakieru/koloru
Witam serdecznie,
W przyszłym tygodniu oddaje samochód do lakierni. W końcu udało sie załatwić garaż i chce pousuwać wszelkie rysy i obicia powstałe w wyniku nieumiejętnego parkowania innych kierowców!!!
Kolor w tej chwili to niebieski Rovera Thaiti Blue Mica no i chce chyba go przemalować na czarną perłę:
Ogólnie chce żeby samochód wyglądał drapieżnie i sportowo i mam jeszcze jedną chorą wizję:
maska, dach oraz tylna klapa czarna perła a pozostałe elementy oryginalny lakier obecny bądź niebieski wyścigowy Subaru impreza.
Proszę o wasze opinie, sugestie. Moze znacie jakies ładne odcienie lakierów i możecie polecić?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 17:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam jeszcze jedną chorą wizję:
maska, dach oraz tylna klapa czarna perła a pozostałe elementy oryginalny lakier obecny bądź niebieski wyścigowy Subaru impreza.
To zestawienie kolorystyczne, to chora wizja.
Vesper416 napisał/a:
chce żeby samochód wyglądał drapieżnie i sportowo
Te autka mają już sportowy wygląd. Jak już chcesz, to zainwestuj w sportowe felgi 17", fabryczny spoiler na tylną klapę, obniżenie zawieszenia.
Vesper416 napisał/a:
chce chyba go przemalować
Ja zostawiłbym ten kolor. Jest ładny i rzadko spotykany. Jednak jeżeli już koniecznie zmienić kolor to na ten piękny grafit.
Nie twierdzę że oryginalny kolor jest brzydki. Bardzo mi sie podoba ale teraz wdrażam kilka modyfikacji zewnętrznych i myślę że czarny będzie najlepiej wyglądać bądź grafit cieniowany w poziomie do czarnego bądź po przekątnej. W każdym razie odbiegam od oryginału. Zresztą czarne też wychodziły i źle nie wyglądały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum