Wysłany: Czw Lis 11, 2010 12:50 [R220SDI '97] problemy z czujnikiem podciśnienia turbiny
Witam mam maly problem z tym malutkim czujnikiem. W sktocie mówiąc czasami odcina mi turbine. Na poczatku zaswiecila sie ta "magiczna" lampka od silnika po ruszeniu tym czujnikiem zgasla.Teraz mam wrażenie ze nie dziala ten czujnik prawidlowo, poniewaz przy dodawaniu gazu wydobywa sie z niego taki dziwny dzwiek.O ile ktos wie co z tym tematem moge zrobic do z gory dziekuje. Sami wiecie ze np zjazd ze skrzyżowania powinien byc na "pewniaka" a nie z mysla ze samochód moze nie miec mocy.
Ostatnio zmieniony przez szoso Czw Lis 11, 2010 13:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 12:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 19:20 [R220SDI 97r problemy z czujnikiem doladowania turbiny]
Witam . Sluchajcie kupilam samochod od osoby ktora dbala i lubila ten semochod.Zreszta podobno wierny fan klubu Roverka. O ty czujniku powiedzial mi przy sprzedazy . Wiec popdobno skasowac blad tego czujnika mozna przez odpiecie go na pracujacym silniku. Ale to nie dla mnie bo juz wiem ze nie tedy droga.Pytanie moje brzmi czy jest to normalne ze brzeczy przy dodawaniu gazu mam na mysli ciegno gazu przy silniku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum