Witam, znalazłem na stronie przewody zapłonowe jako że jestem zielony w tych sprawach prosił bym was o poradę, które z nich były by bardziej odpowiednie i nadawały się do modelu mojego auta. Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
Adres sklepu: http://www.arwit.pl/TDKat...0100008,0100153
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 23:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam chyba tego JANMOR i pasują idealnie, z tymi drugimi miałem problem, bo fajka była za długa a na samej górze za wąska, przez co końcówkę trzeba było obciąć a i tak latały na boki.
Ja swoim Poldoroverem jeździłem na oryginalnych przewodach 12 lat (do lata 2008) roku. I choć one przebijały, co było widać gołym okiem i nawet słychać, a silnik chodził na LPG - pracowały dobrze i silnik nigdy gazem nie łupnął.
Potem wstawiłem mu JanMory niebieskie, wyglądały nieciekawie, kosztowały za to ciekawie mało, nie liczyłem, że toto popracuje jakoś długo i wogóle, ale nie było źle, zrobiłem na nich jakieś 20 - 22 kkm i nie było z nimi problemowo. Dodam dla ciekawości, że ww. cały czas na jednych świecach, mają teraz jakieś 92 - 93 kkm przebiegu i pięć lat.
_________________ Człowiek pochodzi od małpy. W czerwonym.
Kup NGK.
janmory to u mnie w nocy swieciły jak choinka.
Na swoich Ngk przejechałem do tej pory 20 tys bez jakichkolwiek problemów.
Jedno jest pewne. Nie kupuj Boscha !
Powodzenia,
Borsi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Czy ja mam jamory to nie wiem, po prostu wyglądają jak na zdjęciu.
Kiedyś chciałem wymienić bo moje już w niektórych miejscach sparciały i zaczęły przebijać, ale nowe okazały się być o kant * potłuc...
Więc swoje owinąłem w folię spożywczą, potem taśmą izolacyjną okręciłem i ani nie świecą, ale nie przebijają a w dodatku zaoszczędziłem.
moje JANMORY kupione miesiąc temu są już do wyrzucenia, ta marka jest tragiczna a na NGK pojeździłem rok, fakt że koło 30 tysi zrobiłem ale i tak mnie zdziwiło że sie skończyły tak szybko
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Moje przewody są czarne
Nie mam pojęcia co to za producent... ale lepsze te stare niż jakiekolwiek nowe, ani jednej iskierki na blok nawet to spryskaniu go wodą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum