Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2000
Witam,
czy jest tutaj ktoś co montował haka może Chce sobie do 45 sprawić hak i z tego co wiem może być tez używany dopóki mam tabliczkę
Jak to wygląda z podbiciem w dowodzie robią to na stacji diagnostycznej czy trzeba jechać do urzędu komunikacji
Następna sprawa jest taka to elektryka Według Rave jest pokazany montaż elektryki haka ale jakoś pokazują foty gdzie trzeba przez pol auta ciągnąc jakieś kable przekaźniki i wiercić w osłonie zegarów jakieś dziury Po cholerę, jak na moja myśl wystarczy się podpiąć pod światła tylne i tam wszystko jest co trzeba.
Kierunki 1 i 2
Pozycyjne oświetlenie
Stop
mgłowe tylne
Masa byle gdzie można zabrać
i to by było wszystko po co tak komplikować
Mozę ktoś potrafi mi doradzić i odpowiedzieć
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Następna sprawa jest taka to elektryka Według Rave jest pokazany montaż elektryki haka ale jakoś pokazują foty gdzie trzeba przez pol auta ciągnąc jakieś kable przekaźniki i wiercić w osłonie zegarów jakieś dziury Po cholerę, jak na moja myśl wystarczy się podpiąć pod światła tylne i tam wszystko jest co trzeba.
Kierunki 1 i 2
Pozycyjne oświetlenie
Stop
mgłowe tylne
Masa byle gdzie można zabrać
i to by było wszystko po co tak komplikować
Mozę ktoś potrafi mi doradzić i odpowiedzieć
w 75 pokazują to samo, ja kupiłem hak używany z angilka z modułem, Tomek1212 z Tarnowa podpiął sygnały z tylnich lamp do tego modułu i wszystko pięknie gra, żadnego ciągania kabli przez całe auto
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
bo to jest do kabel to wkaznika ktory inf czy przyczepka jest podpieta.
tak to bylo robione przy zakladaniu org haka z akcesori do roverka
moj ojciec ma to samo w renowce z rajchu ma zielona kontrolke.
ja bym moze i tez zalozyl hak ale taki zeby kompletnie nie bylo go widac po zdemontowaniu samego zaczepu
zadnego mocowania zadngo gniazdka
mi przyczepka przydaje sie kilka moze max 5x do roku a nie podoba mi sie hak i jestem w stanie meczyc sie te kilka razy do roku z podlaczeniem przyczepki tylko dla tego zeby nie bylo widac wogole tego wihajstru
w zakupionym jakieś 2 miesiące R jest hak i też mam sygnały podpięte z tylnych lamp lecz główne przewody prądowe mam ciągnięte osobnymi kablami z osobnymi bezpiecznikami do samego przodu(montaż z Holandii). Co zauważyłem obciążenie przy użyciu było dość spore bo dostrzegłem stopiony jeden z bezpieczników. Sam jeszcze haka nie używałem więc więcej powiedzieć nie jestem w stanie.
bluegory, Mozę się gdzieś woda dostała i spaliło bezpieczniki poprzez zwarcie Te kilka żarówek więcej nie jest aż takie obciążenie dla instalacji, najsilniejsza ma 5W i to od stopu
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Wołów
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 17:26
Remi55 napisał/a:
bluegory, Mozę się gdzieś woda dostała i spaliło bezpieczniki poprzez zwarcie Te kilka żarówek więcej nie jest aż takie obciążenie dla instalacji, najsilniejsza ma 5W i to od stopu
Chyba sie cos koledze pomieszalo bo od stopu ma zarówka zdaje sie 21W a 5W to na bank pozycyjne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum