Wysłany: Nie Sty 16, 2011 11:53 [iDT] motaz mbc i wskaznika w ktorym miejscu??
czy mbc montuje sie na tym wezyku co zaznaczylem na foto??
taki chce zamontowac
tylko nie wiem w jakim kierunku go zamontowac i pokretelko chcialem zamontowac razem z wskaznikiem w schowku przy bezpiecznikach
i czy wskaznik doladowania ciagnoc tak jak do tej poru to robilem z przed mapsensora czy od tego mbc??
zobaczcie czy dobrze to oznaczylem na tych zdjeciach (jesli zle to poprawcie mnie na foto z linku aukcji) i czy wskaznik turbo wpinac w mapsensor czy gdzies po drodze tego calego mbc (jesli tak to zaznaczcie w ktorym miejscu zeby wskaznik dawal rzeczywista wartosc)
aha nie montowalbym tego mbc ale ja mam turbo na gwarancji i ciegielko z srubka jest zalane plaba (czy to nie przeszkadza w sprawnym dzialaniu mbc tz. czy nie trzeba przy motazu mbc ruszac tego ciegielka od westage??)
MBC montuje sie na rurce krótkiej takiej przy turbo (na fotce nie widać), ona ma kształt taki -|_| .
Wskaźnik doładowania natomiast na rurce obok map sensora.
I nic nie musisz ruszać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum