Wysłany: Czw Lut 17, 2011 21:28 Jak przesunąć temat na pierwszą stronę.
Witam. Proszę o poradę. Zamieściłem kiedyś temat związany z problemem technicznym. Ponieważ problem powrócił chciałem prosić o dodatkowe wskazówki jak go rozwiązać. Mam jednak wątpliwości czy ktoś odnajdzie mój temat na szóstej stronie. Czy istnieje możliwość przeniesienia go znów na pierwszą stronę?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 21:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Teoretycznie tak. Jeśli dopiszesz coś do tematu nawet jako "Dodano" powinien u innych pojawić się jako nieczytany. Żeby jednak powrócił do listy pierwszych tematów, musi Ci ktoś go podbić. Możesz poprosić na SB, albo tutaj podając link do swojego tematu. Życzliwy podbije Ci temat pisząc np. "UP" lub "Podbijam" i wtedy temat będzie żywy.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum