Wysłany: Sro Mar 16, 2011 04:39 [R75] Problem z centralnym zamkiem
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Witam wszystkich. Mam problem z centralnym zamkiem u drzwi kierowcy. Pilotem zamykam wszystkie drzwi. Przy otwieraniu jest problem. Pilot otwiera wszystkie drzwi tylko nie kierowcy. Kluczykiem nie mam problemu z otworzeniem i zamknieciem. Przycisk w srodku nie zamyka i nie otwiera drzwi kierowcy. Pozostale zamyka i otwiera. Bardzo prosze o pomoc. Dzieki.
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 21:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 04:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mirmus28 leniu jeden !
Klikasz "szukaj" piszesz: R75+zamek i masz mnóstwo postów dotyczących również Twojego problemu
Wyciągnij zamek, wyczyść w/g instrukcji na forum. Pewnie na nic się to zda, ale spróbować możesz. Dodatkowo rozpocznij już poszukiwania używki na allegro.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
witam jestem posiadaczem od kilku dni ROVER 75 2.0 1999r i mam straszny problem nie moge zamknac auta z pilota a z kluczyka jest wielki problem jak zamkne to tez jest bardzo ciezko otworzyc ratujcie i pomozcie dzieki za pomoc seba.
Albo silniczki w zamkach Ci zdychają albo zobacz czy masz dobry akumulator bo w moim jak postoi tydzień bez odpalania to drzwi pasażera trochę ciężej otworzyć ale jak aku dostanie prądu to już jest wsio OK
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum