Beżowa jest dobra o ile na codzień chodzisz w garniturze, a ręce myjesz 20razy dziennie. Ja z racji wykonywanego zawodu zazwyczaj w aucie jeżdżę brudny i jasna kierownica to ostatnia rzecz jaką bym założył do samochodu.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 20:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Beżowa jest dobra o ile na codzień chodzisz w garniturze, a ręce myjesz 20razy dziennie. Ja z racji wykonywanego zawodu zazwyczaj w aucie jeżdżę brudny i jasna kierownica to ostatnia rzecz jaką bym założył do samochodu.
Nie jeżdżę często w garniturze, ale raczej czysto ubrany i z czystymi rękoma. Z resztą wybór raczej padnie na czarną kierownicę z grubą beżową nicią.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jedna rzecz tylko mnie ciekawi, bo jak patrze na wszystkie nieoryginalnie obszywane kierownice to one strasznie szybko się wycierają. Od czego to zależy, bo Mix sobie obszywał za 100zł i mu się szybko wytarła i mój pracownik też sobie obszywał, tylko w Java Design za 300zł i też mu się szybko wytarła.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
a czy to nie była przypadkiem tzw. eko-skóra? Niemożliwe, żeby naturalna skóra tak szybko się zniszczyła.
Na szybkie wycieranie się kierownicy może mieć wpływ biżuteria noszona na palcach.
hmmm... to teraz dałeś mi do myślenia.... to już wiem czym obszywać przynajmniej, sygnetów nie nosze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum