Kierownice sa takie same, ale poduszki roznia sie tylko znaczkiem.
Kolega do swojego accorda wzial sobie kierownice skorzana z mojej 600 i wsadzil swoja poduche ze znaczkiem H.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No to spoko
A czy gdybym taką hondową, poliftową kierę wstawić chciał sobie,:hm: to pewnie nie dałoby rady podłączyć sterowania, bo nie ma instalacji... ech
No to spoko
A czy gdybym taką hondową, poliftową kierę wstawić chciał sobie,:hm: to pewnie nie dałoby rady podłączyć sterowania, bo nie ma instalacji... ech
to samo chciałem napisać, ciekawi mnie to bo mam na nią chrapkę
Przymierzałem się na tempomat od anglika ale darowałem sobie, bo: potrzebny przekaźnik (nie miałem pojęcia gdzie on jest), cały mechanizm na pedał gazu, klawisz i kiera. Ogólnie jest to do zrobienia, ale mnie to przerosło. Oczywiście można samą kierę dla bajeru wstawić
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Mayson, o takim luksusie jak tempomat to ja nie marzyłem chodziło mi o sterowanie radiem... Dlatego pytałem wcześniej czy seryjne radio musi byc
A co do tempomatu, to wydaje mi się, że w diesel'u był w formie lagi...
To nie jest aż taka rzeźba, że nie da się zrobić, ale trzeba mieć pojęcie o elektryce samochodowej i mieć czas na babraninę z podpinaniem tego ustrojstwa i ciągnięciem kabli. A najpierw trzeba to zdemontować z rozbitka/anglika, więc ja sobie darowałem.
TrAViShOn napisał/a:
Dlatego pytałem wcześniej czy seryjne radio musi byc
TrAViShOn, najprościej kupić radio z pilotem i tego pilota zamontować sobie na kierze
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum