Dawno mnie nie było a los się do mnie uśmiechnął i mam zamiar sprawić sobie swoje WŁASNE cztery kólka. Żadne spółki czy pożyczane auta Kasy jest niewiele ale zawsze coś. Mam ok. 10kzł. Rozglądam się za jakimś Audi w Dieslu ale zawsze mi się marzył R'220 Coupe Targa no i... napotkałem ogłoszenie:
Widział ktoś to auto, jest w jakimś takim normalnym stanie, tj. do użytkowania. Do pojeżdżenia na rok? Mam 300km i nie chce na darmo robić km więc jeżeli ktoś coś już widzi (z fotek) albo widział (live) to dajcie cynk.
Autko stoi: Łęki Górne (podkarpackie)
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
_________________ Adam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witaj
niedawno poruszony był "przy okazji" temat tego roverka 220ti więc przeczytaj uważnie ostatni post...
Również uważam że cena wyjdzie ponad 10tys bo i egzemplarz wg mnie wyjątkowy a jak widać sporo osób się na niego czai....
http://forum.roverki.eu/v...=65668&start=40
Witam, prawie dokładnie rok temu Kupowałem od tego sprzedające swoją kupete. Już wtedy był w posiadaniu tej niebieskiej. Pamiętam, jak poprosiłem tamtego chłopaka aby odpalił tę niebieską, tak z ciekawości. Gdy tylko to zrobił, odr azu w głowie pomyślałem sobie. "czemu sprzedajesz tego granatowego a nie tego". Na tamtą chwilę silnik chodził bardzo nie równo, było słychać bardzo głośne stuki w silniku. Silnik sprawiał wrażenie silnika zmęczonego życiem i bardzo dobitego.
Nie mam tutaj na celu zniechęcania potencjalnych kupców, bo samochód ponoć od tamtego czasu przeszedł kapitalny remont, ale stwierdziłem, że warto aby kto kto miał zamiar go kupić o tym wiedział.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum