Teraz pytanie co z drążkiem czy to sie da kupic ? czy sie to regeneruje ? i o co hcodzi "luzy w maglownicy" uzyl tego slowa ten mechanik .
Wachacz kupie nowy .
Sprawa generalnie jest o tyle smieszna ze ani zona ani stacje lektronicze kontroli pojazdow z szarpakami nie slysza stukow tylko ja je szlysze i mnie draznia
[ Dodano: Pią Kwi 15, 2011 22:12 ]
Prosze o podanie linka do aukcji o ktory drazek chodzi
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 22:47 [r75] dobór części - drążek kierowniczy i końcówka drążka
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam,
chciałbym prosić o pomoc w doborze części, niestety dowiedziałem się w warsztacie że mam do wymiany:
-drążek kierowniczy (lewy)
-końcówkę drążka (prawa)
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 07:12
Bulway napisał/a:
dajcie znać czy te części będą ok i czy cena nie jest zbyt wyśrubowana.
Nie kupuj tego drążka z aukcji. Rozbój w biały dzień. Zadzwoń do tego użytkownika http://allegro.pl/show_user.php?uid=3008823 i zamów sobie prawą końcówkę drążka oraz lewy drążek kierowniczy od Forda Galaxy do Rovera 75. W kwestii drążka Pani będzie wiedzieć już o co chodzi. Zamówione części będziesz miał w ciągu 24h w domu.
Drążek kierowniczy http://forum.roverki.eu/v...p=466237#466237
Za drążek Delphi płaciłem 74zł, a końcówkę 65zł. Możesz zamówić QH. Osobiście wymieniłem cały komplet - 2 drążki i 2 końcówki ponieważ trzeba jechać na zbieżność, a nie miałem zamiaru za jakiś czas płacić ponownie za ustawienie.
wow! super, dzięki za szybką i konkretną odpowiedź
tak zrobię, kupie komplety.. zwłaszcza że cenowo nie wyjdzie mnie dużo więcej niż jakbym kupił z aukcji które podałem.
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam
Byłem u mechanika ponieważ były dość głośne stuki w zawieszeniu przednim. Kazał mi zamówić końcówki drążków kierowniczych wiec przeszukuje allegro i czytam że są dwie różne długości : 240 albo 220 mm. Jak mam sprawdzic który bedzie odpowiedni do rovera z 2000 roku , poj2.0 benzyna, czy jest jakis sposób? czy w ciemno kupowac?
Witam.
Mam prosbę odnośnie wachaczy tych tańszych do Roverka, podane strony allegro sa juz dawno w archiwum więc może masz tel? lub aktualna stronę dziękuje i pozdrawiam.
[ Dodano: Pon Lut 27, 2012 13:31 ] kamil652, Witam.
Mam prosbę odnośnie wachaczy tych tańszych do Roverka, podane strony allegro sa juz dawno w archiwum więc może masz tel? lub aktualna stronę dziękuje i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum