Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Mam zamontowane dziwne pudełeczko pod swoją maską. Czerwony kabel idzie do plusa w akumulatorze a niebieski jest tylko podpięty jako uziemienie. Może ktoś ma również coś takiego bądź wie co to jest?
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 14:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 23:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolory kabelków są takie same jak pigułek w Matrixie, więc może gdzieś w tym filmie znajdziesz rozwiązanie, bo standardowe wyposażenie to na pewno nie jest
Zastanawia mnie tylko funkcja tego... cokolwiek to jest. Otwarcie i ujawnienie bebechów mogło by pomóc. Kto wie, może to jakaś technologia z przyszłości
z gryzoniami narazie nie miałem problemu wiec może to akurat jest to.... ale też dodam że nie wydaje żadnego dźwięku. Ma inną teorię ale może być podobna do wszystkich poprzednich, a czy to nie może być jakiś wzmacniacz sygnału radia bądź urządzenia zmniejszające zakłucenia??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum