Witam.
Posiadam rover 200 z jasnym kokpitem i mam pytanie cy są jakieś lakiery albo spraye lub jakieś inne sposoby żeby całą deske pomalowac na jakiś inny kolor ?
Podoba mi się kolor jaki jest w tym roverze:
łatwiej by było wymienić deske całą bo lakiery i szpraje po czasie mogą się ścierać, łuszczyć i na 100% będzie to fatalnie wyglądać. Ja mam w planach trzasnąć w ciemny grafit albo czarny podsufitkę:) tylko zastanawiam się czy mi się uda to zrobić estetycznie
kamilosbos, szukaj osoby która wymieni się z Tobą. Może ktoś wolałby jasne wnętrze zamiast ciemnego.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 10:11 Re: kolor kokpitu ?
kamilosbos napisał/a:
Witam.
Posiadam rover 200 z jasnym kokpitem i mam pytanie cy są jakieś lakiery albo spraye lub jakieś inne sposoby żeby całą deske pomalowac na jakiś inny kolor ?
Podoba mi się kolor jaki jest w tym roverze:
Wiecie co daje sobie wacka obciąć że mam gdzieś namiary na gości co obszywają od nowa tapicerki. Koleś robił nam kanapę z Audi po tym jak go pies załatwił i wyszło zajebiaszczo.
Wiem że podsufitki też robi.
z tym flokowaniem też dam sobię spokój.
Chyba najlepiej będzie jak ktoś by się chciał wnętrzem zamienic.
Bo w sumie cały kokpit,. boczki i podsufitkę też trzeba zmienic.
Fotele też mam jasne to na fotele chyba jedynie pokrowce ?
Chcę również kupic lampy Angel Eyes Dark i mam pytanie, jakie żarówki najlepsze do nich?
Mogę założyc xenony czy jakieś dobre Philipsy?
O ile nie cała reszta, ale siedzenia w beżową alcantare + boczki na beżowo poflokować to bym się skusił
A AE wsadzić to nie problem, xenon też, tylko takim HIDem możesz ludzi oślepiać niestety...
kamilosbos, parę osób na forum jeździ z ksenonami w EA ja mam bez i w sumie lepiej świecą od moich starych lamp. Te lampy nie mają homologacji na ksenony *(zdecydowanie) więc ja bym na Twoim miejscu nie zakładał. Może się zdarzyć taka rzecz, że ktoś w Ciebie wjedzie, będzie zdecydowanie jego wina, powie że nie widział bo go oślepiałeś, sprawdzą oświetlenie w aucie i już automatycznie jest Twoja wina...
Dzięki Kozik:)
Jednak dam sobię spokój z xenonami, za duże ryzyko.
Skoro już o tuningu to chciałbym miec listwy chrom te na drzwiach przy szybie co są czarne. Na ALLEGRO nie widzę chromowanych ale może jakiś lakier albo folia? Co byście polecali?
Bo listwy przy zderzakach będę folią oklejał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum