Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 178 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Maj 31, 2011 17:16 [All] Radio, głośniki - pomoc w zakupie
Witam
Z racji tego, że muszę sporo zrobić w swoim Roverku mam mały budżecik na radyjko i głośniki. Myślę koło 400-450 zł chcę wydać max do ostatecznie 500 to już max ile mogę wydać. Chce kupić je w Euro RTV ^^ nie będę rozpisywać się dla czego po protu całe AGD itp kupuje tam
Radyjka do wyboru KLIK
Miło by było gdyby radio miało opcje MP3 ewentualnie dodatkowo jakiś czytnik USB
Głośniki do wyboru KLIK
Głośniki montuje tylko w przednich drzwiach. Nie wiem ci z tymi koło lusterek.
Prosił bym o wybór zestawu pod R45
Dzięki za POMOC Stawiam duże piwo
[ Dodano: Wto Maj 31, 2011 18:16 ]
Dalej aktualne
Potrzebuje wybrać cokolwiek dobrego co będzie grać Kompletnie zielony jestem w Audio
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Cze 14, 2011 17:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 31, 2011 17:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cześć. Mam w swoim Roverze 45 starego Blaupunkta na kasety. Planuje wymienić go w przyszłym tygodniu, bo radio jest zdezelowane, czasami niełączy etc.
Myślę poważnie nad zakupem Blaupunkta San Francisko 320. Czy moglibyście zerknąć na parametry tego sprzętu i ew. polecić je, albo zaproponować coś innego do 350-380zł?
Ponadto jak wyglądałaby sprawa z podłączeniem - musiałbym kupić jakieś złączki i kombinować z elektryką, czy tylko podłączyć i słuchać muzyki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum