Wysłany: Sob Cze 04, 2011 18:40 [MGF/TF] Hardtop w Krakowie do pożyczenia na chwilkę
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Czy istnieją krakowscy posiadacze hardtop'a?
Chętnie zrobiłbym sobie oględziny jak to wygląda i przymiarkę zanim kupię swój dach. Głównie zastanawiam się, czy będzie pasował - bo może się okazać, że mój MGF nie jest foremny, tak to nazwijmy - (odpukać w niemalowane oczywiście) - w końcu swoje lata ma i pewnie kilku różnych właścicieli miał.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 18:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 92 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 03:57
Chyba niestety nikt z użytkowników nie ma hardtopu ale jak chcesz obejrzeć hardtop to podjedź sobie na 29-go Listopada do komisu tam gdzie są 3 obok siebie. Stoi tam zielony MGF z hardtopem w opcji, co prawda opis samochodu mija sie z prawdą w stu procentach bo oglądałem go osobiście, spod lakieru zielonego w niektórych miejscach widać pod spodem lakier niebieski , drzwi sie nie domykają bo szyba zachodzi na dach , cena też z kosmosu tym bardziej że do hardtopu trzeba dopłacić jeszcze 2000zł ale przecież nie o to chodzi, Ty chcesz tylko go obejrzeć
Przy okazji zrobie mały offtopic bo nie chce zakładać kolejnego tematu, chodzi mi o windshoty czy jak to sie tam nazywa i pałąki do MGF, szukałem na allegro i brak czy ktoś sie orientuje gdzie takie dobrodziejstwa można kupić?
nie jest - ale ktoś pisał gdzieś w "Chcę kupić roverka" w temacie dot. MGF/TF w okolicach krakowa (nie chce mi się topicu szukać) że właściciel chciał go opchnąć za chyba 13 tysi razem z hardem - trzeba by pogadać z właścicielem i od niego kupić harda
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 92 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 15:37
Zrobie mały offtop, T-RoX ten MGF z avatara to jest Twój? Jeśli tak to weź wrzuć jakieś fotki do garażu albo gdzieś bo wygląda wykur*iście, może bym odgapił jakieś rzeczy hahahah żart
practicator, Dzięki za info, poszukam może coś znajdę
Madis, ano tak się złożyło że mój , świeżo zarejestrowany, wkrótce zrobię temat autka, no i będę zaczynał jakieś udoskonalenia
practicator, Dzięki za info, poszukam może coś znajdę
widzę że masz głowicę do sprzedania muszę pogadać z kim trzeba i się zorientować czy będzie sens ja do siebie wrzucać i jaki będzie całkowity koszt wzmocnienia silnika. jakby ktoś był chętny to przytrzymałbyś ja pare dni?
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum