Wysłany: Pią Lip 15, 2011 19:41 [kontorlka tc oraz wskaźnik poziomu paliwa]
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
witam
ostatnio gdy przyświeciło słonko na moje zegary, zauważyłem iż moja 214ka posiada kontorlke od kontroli trakcji, lecz przy mieleniu kołami nie zaświecała ani nie mrugała nigdy, czy niektóre egzemplarze miały tc i zegary te same czy może mój ma ale jest zepsuty lub coś w tym stylu ?
z góry dziękuje za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez Preston Pią Lip 15, 2011 20:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 19:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie nie od świec nie ma a że rezerwy nie ma zauważyłem i nie pokoi mnie wskazówka od poziomu paliwa, właściwie nie wiem niekiedy czy mam paliwo czy nie gdyż sama się niekiedy podnosi i spada i jest to denerwujące,nie raz wydaje się ze autko pali 15l bo tak szybko spada a na drugi dzień gdy wsiadnę jest dość wysoko
Preston! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum