moja historia zwiazala sie z roverkiem dosc dawno bo w 98 kiedy to nabylem salonowego 214 si, zaliczylem pare pierwszych spotkan i zlotow, bylem podczas tworzenia sie klubu a nastepnie stowarzyszenia, pozniej zdradzilem roverka na rzecz pt cruisera, heeeeh , nastepnie byly najlepsze w swiecie furki - sluzbowe, aktualnie znowu rozgladam sie za prywatnym i pomyslalem "czemu by to nie mial byc roverek"
ciagnie mnie by znow, na poczatek, posiasc okragla 200
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 12:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Oooo jakoś tego posta nie zauważyłem, bo bym go na bank skomentował wapniaku jeden.
Teraz dostaniesz powiadominie z forum , może do spamu nie wpadnie, pewnie w koncu nie kupiłeś rovera bo byś tu pisał.
Wspomnę tylko szanownej młodzierzy forumowej, jak i dzieciom otóż na pierwszym zlocie roverków kimaliśmy razem w jednym domku
ups, wlasnie odczytalem powiadomienie, doooooopiero, czyzby opoznienie wyniklo z angielskiej flegmy z uwagi na miejsce przebywania ?
tak tak, dluzsza chwile bywam w ojczyznie R ale juz wracam
wtedy kupilem pieknego kanciaka 216'92 ktory czeka w garazu
pozdrawiam dziekujac za mile przyjecie i byc moze do zobaczenia na zlocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum