Samochód posiadam od 4 lat.Była w nim robiona już dwa razy uszczelka pod głowicą.Ostatni raz było to w zeszłym roku w lutym,głowica była regenerowana.W płynie dalej mam olej.Co jakiś czas muszę czyścić zbiorniczek wyrównawczy i tak jeżdżę.Mam zamiar kupić do mojego autka nowe serce.Czy ktoś może coś powiedzieć na temat warsztatu ze Szczekocin OFFROVER lub polecić mi jakiegoś fachowca z województwa śląskiego.
_________________ dulis1. Pomóżcie mi pokochać marke ROVERA!!!
To troszkę przymało bo powinno być coś ok 14 jeśli się nie myle, Jeżeli uszczelka robiona dwa razy i teraz też jest coś nie halo to lepiej chyba faktycznie pokusić się o wymiane silnika. A co dokładnie robiłeś z tą głowicą? była planowana czy coś więcej? zawory dotarte były? może poprostu za bardzo go katujesz na zimnym i dlatego 2 razy hgf
Ostatnio zmieniony przez driftdreamer Nie Lip 31, 2011 11:04, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum