co sądzicie o czymś takim ? Potrzebuję kupić jakieś tanie autko dla dziewczyny która własnie robi prawko, do wydania maks 2000zł z oplatami itd, chodzi o to zeby miala czym sie uczyc jezdzic i zeby nie bylo szkoda jesli cos gdzies porysuje czy cos ewentualnie co innego w tej kwocie ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 09:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 12:04
Wiesz co na dzień dobry rzucają mi się w oczy tablice z innego rejonu niż komis - ja kupowałem niedaleko swojego R:/. Może być wał na ubezpieczeniu(pewne na 99%-standard u handlarzy)), może być problem z przerejstrowaniem... poza tym co z tego że automa skórę skoro nie ma grzanej pupy na zimę, ani klimy na lato... chyba nie kochasz swojej laski . w tych pieniążkach ciężko znaleźć ideał co prawda, ale więcej pewności będziesz miał kupując autko od jakiejś osoby a nie z komisu - pomyśl sobie że oni to auto kupili za jakiś drobne żeby Tobie to sprzedać za 1,2k - więc w jakim ono może być stanie O_o.
przed wjazdem do komisu wielki napis : wszystkich klientów traktujemy jak VIPÓW
pytam pracownika o to auto : oczywiście że ma OC, przegląd, sprawny itd, nic do zrobienia, auto do jazdy....
przychodzi właściciel :
auto nie ma OC i przeglądu, pracownik się nie zna, centralny nie działa w drzwiach pasażera, na pytanie o wspomaganie słyszę : "no już mówiłem że ma, masz mnie za idiotę? " potem auto nie odpala ... bo podobno benzyny nie ma ... pytam jakie tam jest zawieszenie, odpowiedź : "no normalne, a jakie ma być" , pokazuje na mojego MG F, i mówię że np niektóre auta mają hydrauliczne, i słyszę że to jakiś złom pokazuje ....
No ale jak na pierwszą furę to w sumie dobra, mała, moc ma wystarczającą (mówię o wersji 1.2) i części też drogie nie są. Jedynie trzeba uważać na to co w każdym oplu - ruda lubi je zżerać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum