oj no to teraz zbyt dużo wymagasz , moje autko jest lekkie rozkręca się do 7.5 tys. obrotów i na każdym biegu jest co robić przystawiałem się już do bardzo dużej ilości szybkich i mniej szybkich aut z różnym pojemnościami i wcale nie czuję się jakoś gorszy od nich tym bardziej że moje autko jest warte 10 tyś zł, a ich po 150 tyś i też potrafi wprowadzić w dobry nastrój .
Owszem człowiek się potrafi szybko przyzwyczaić do tego co ma, ale szczerze mówiąc mój roverek potrafi mnie jeszcze czasem zaskoczyć:).
Miałem przypadek, że gość nissanem 350 Z chciał się ze mną pobawić i popisać przy dziewczynie ale mu nie wyszło... czasem dużo też zależy od kierowcy i znajomości tego co się posiada
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 11:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Biernik20, prawda auto daje fun z jazdy, muszę dograć parę rzeczy i wykrzesać z niego ciut więcej
Moje auto jest ciężkie bo nigdy nie dbam o to co wożę w bagażniku a poza tym instalacja LPG też lekka nie jest no i ja lekki też nie jestem (żeby nie było że to wina auta że jest słabe )
Hehehe nie no spoko aż tak tłumaczyć sie nie musisz a jeździsz tylko na gazie czy na benzynie też, na czym częściej.
widzisz ja gazu nie mam i mój silnik gazu nigdy nie widział ale fakty są proste i pewne fajna zabawka za niewielkie pieniądze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum