Jest pierwsza część jeszcze ale ona jest tak badziewnie nagrana.... Jak chcesz to mogę udostępnić napisy do pierwszej części tylko chyba było by trzeba mieć także tą samą wersję filmu co mamy
Ale im dalej tym lepiej słychać i lepszy podkład, coraz bardziej się rozwijaliśmy, początek może być trochę taki słabszy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 20:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Własnie z youtube o video chodzi, po za tym więcej jak 15min nie wrzucę a dzielić to na części to mi się nie chce
Przewijanie w tym playerze to trochę masakra... no ale
Kilka tekstów rewelacja Kruchy się całkiem skwiczał
Karpaty, wiewórki, bigos mamy na swinskich ryjach i oponie od STARa, krety na metr nad ziemią (MaReK, nie mów, że Ci się krety nie podobały ) Elvis z gitarą frankenmuty i ich kloce
Dubbing Smigacza bezbłędny
Gratulujemy pomysłowosci i humoru i czekamy na cd.
No dźwięk faktycznie coś cicho, w oryginale (nie flash) jest nieco lepiej).
Aloeran [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 13, 2018 04:43
Ja najwiekszy problem mialem ze znalezieniem odpowiedniej wersji filmu do posiadanych napisow. Wiec dostosowalem napisy do jednej z popularniejszych dostepnej obecnie wersji na torentach (bez jakichkolwiek zmian w tresci, jedynie dodane na poczatku parametry wersji filmu do ktorej pasuja), ktore zalaczam w poscie.
Wiem ze to nic wielkiego, ale moze komus pomoc i zaoszczedzic troche czasu spedzonego na szukanie i dostosowywanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum