Ooo, knajpa jak najbardziej oczywiście tylko herbatka i kawa wchodzą w grę. No chyba, że ktoś będzie miał ze sobą kierownika lub kierowniczkę
Co proponujecie?
_________________ Oficjalnie "aliciaMG", ale może być i "Ruda"
Jest pomysł,a żeby znaleźć miłą knajpkę na zimowe spoty,z parkingiem obok na nasze cacka.Może jakieś propozycje Bo marznięcie lub wdychanie spalin na parkingach krytych,to chyba zły pomysł.POZDRAWIAM.
My też dziękujemy za miłego spota slax, Pyros, szkoda, że nie dojechaliście.
Cytat:
Jest pomysł,a żeby znaleźć miłą knajpkę na zimowe spoty,z parkingiem obok na nasze cacka.Może jakieś propozycje Bo marznięcie lub wdychanie spalin na parkingach krytych,to chyba zły pomysł.
Popieram propozycję Może ta chata poniżej naszej miejscówki? Wygląda przytulnie. W sam raz na gorącą kawę lub herbatę w mroźny, niedzielny wieczór
_________________ Oficjalnie "aliciaMG", ale może być i "Ruda"
Andrzej_1272, coś mi się pierdzieli z PW, więc tutaj napiszeAndrzej_1272, coś mi pisałeś na PW o jakichś okładzinach, ale ja nie bardzo wiem o co chodzi...
[ Dodano: Pon Paź 17, 2011 22:41 ]
a i przepraszam ze sie na spota nie zameldowałem, ale kurcze nie dałem rady...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum