Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam otóż interesuje mnie czy da rade przełożyć przód z Rovera 25 (maska, grill, zderzak, światła, błotniki, wzmocnienie przednie ...) do Rovera 214 ? bez większych problemów ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 23:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gdzieś było to już poruszane na forum i prawdopodobnie trzeba również zmieniać pas przedni, ale da się zrobić. Ktoś tutaj zresztą miał 200 z przodem od 25.
"wzmocnienie przednie" < to miałem właśnie na myśli, ale czy nie będzie problemu z otworami na przykręcanie elementów jak błotniki, pas przedni, maska,
Chodzi o to ze rozbiłem przód Rovera 214 posiadam jeszcze Rovera 25 i chciał bym kupić kolejnego Rovera 25 taniego z rozbitym tyłem bokiem albo anglika czy coś bez możliwości rejestracji (jak najtaniej wiadomo) przełożyć z niego przód do rovera 214 a resztę zostawić na klamoty do Rovera 25, bądź opychać niektóre cześć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum