Auto jest zielone ale za bardzo będzie razić ta opcja
Chyba jednak zostanę przy polerowanym rancie i jakimś jasnym środku bo faktycznie carny środek strasznie zmniejsza optycznie, ale co to będzie to jeszcze nie wiem. Dzięki za zainteresowanie
pomaluj na srebrno a rancik ładnie na lusterko wypoleruj, zostanie świetny efekt. Ja tak miałem robić tylko że w środku miała być farba matowa i polerka na rancie ale zabrakło chęci i czasu
Panowie przednie światla w r600 powinny byc minimalnie wysunite pzed klape patrząc od góry ? u mnie klapa nie zakrywa calych swiatel i nie wiem czy tak powinno byc. Swiatla jakies pol cm moze troszke mniej wystaja przy zamknietej klapie.
Powinno być tak: od góry przy masce powinny wystawać do przodu na grubość tej czarnej uszczelki przy kierunkowskazie, jednak przy grillu powinny schodzić na równo z nim.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum