Wysłany: Czw Sty 19, 2012 23:55 [R75]zmieniarka cd
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Powedzcie mi prosze czy taka zmieniaraka cd,od land rover bedzie dobra do radia kaseciaka w rover 75 bez kombinacji...
http://www.ebay.pl/itm/La...=item2315118a55
Ps.w swoim rover-ku mam takie radyjko co na zdjeciu...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 23:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ten link to może sie nie znam na car-audio ale z angielskiego wychodzi mi, że to jest tylko magazynek do zmieniarki a nie zmieniarka.
Co do zmieniarki to musisz wiedzieć jakie masz radio. ZTCP w R75 są radia Phillips i Alpine i wtedy szukać zmieniarki pod swoje radio. Bo z doświadczenia zmieniarka z Philipsa nie chciała hulać na Alpine. najlepiej oryginalną bo kable powinieneś mieć wyprowadzone do schowka.
[quote="Tomi_114"]A ten link to może sie nie znam na car-audio ale z angielskiego wychodzi mi, że to jest tylko magazynek do zmieniarki a nie zmieniarka.
pieknylolo, ja miałem takie radio wraz ze zmieniarką ale zamontowałem staxcje multimedialną , a weićradio i zmieniarka wraz z okablowaniem mi zostaly może chcesz kupićodemnie zmieniare wraz z kablem jak tak to pisz na PW
_________________ kupiłem, pojeździłem, popsułem, naprawiłem..... i to wszystko dzięki wam:):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum