[ Dodano: Pon Sty 30, 2012 10:38 ]
Czy czujnik połoźenia wału w roverze 220sd jest taki sam jak w benzynach? Na 100% mam taki ale na wszystkich aukcjach pisze, że do benzyny... http://allegro.pl/rover-2...2057264383.html
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 10:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam wykrecony i trzymam go w łapie i jest taki jak ja podałem
[ Dodano: Pon Sty 30, 2012 12:03 ]
sprawdzałem ten czujnik własnie na tej stronie ale jest taka uwaga: UWAGA!!! Przed zakupem sprawdź czy w twoim aucie nie zastosowano innego typu czujnika (LUCAS - long pin)
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 14:44
Kolego, na tym forum niejedne cuda już widziałem, auta spawane z 3 np. , auta po przekładkach- a niby przy zakupie były europejczykami, więc to co masz u siebie w aucie, widzisz tylko Ty sam. Kolega szoso, odpowiedział Ci fachowo i zgodnie z prawdą, Ty mówisz że masz inaczej ( 2, a nie 3 piny ), więc skoro już masz ten czujnik ze szrotu i Ci pasuje wtyczka, to wpinaj i patrz czy działa.
Wiesz ja też różne rzeczy widziałem ale wydaje mi się że nie da się czegoś takiego zrobić, nawet sobie nie wydajesz jakie to dla mnie jest zajebiście dziwne... Tylko powiedzcie mi do jakiego czujnika odnosi się ta infrmacja na stronie tomateam 'UWAGA!!! Przed zakupem sprawdź czy w twoim aucie nie zastosowano innego typu czujnika (LUCAS - long pin)' co to jet za czujnik bo nigdzie nie mogę go znaleźć? i czy wsadzając czujnik od bezynki niebędzie szedł jakiś inny impuls do kompa czy coś takiego...
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 15:28
alexkret napisał/a:
Tylko powiedzcie mi do jakiego czujnika odnosi się ta infrmacja na stronie tomateam 'UWAGA!!! Przed zakupem sprawdź czy w twoim aucie nie zastosowano innego typu czujnika (LUCAS - long pin)' co to jet za czujnik bo nigdzie nie mogę go znaleźć?
Proponuję zapytać u źródeł, czyli zadzwonić do TomaTeam i zapytać. Skoro umieszcza takie info, to na bank wie o co chodzi
czujnik jest dostępny na zamówienie a w chwili obecnej nie jest mi w stanie wytłumaczyć jak on nawet wygląda, czym się różni..... teraz to normalnie jestem w doopie...... może ma ktoś jakąś fotke jak to powinno wyglądać, jak jest podłączone itp?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum