Jakbyś miał diesla to w takie mrozy bez sprawnego webasto modliłbyś się żeby było ciepło w całym aucie No niby jest ale jak bedziesz miał gorąco w aucie to będziesz miał zimny silnik.
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 22:13
Ja załatwiam gościom z tyłu nawiew na nogi i boczne z deski,czyli zamknięte nawiewy obok zegarka i pięknie wieje ciepełko.I tak jest to lepsze rozwiązanie niż w niektórych innych furach,gdzie jest z tyłu nawiew centralny,a nogi marzną.
jak bardzo mocno chcesz to można farelkę jakąś małą tam zamontować
jeszcze co do środkowego nawiewu z tyłu to leci tam tylko chłodne powietrze czy z klimatyzacji mroźne też leci bo szczerze to nie zwróciłem na to uwagi, a jak włącza sie ten środkowy nawiew to słychać jakby jakiś wentylatorek tam był, dlatego mnie to zastanawia czy ten właśnie wentylatorek i tylko on nie jest generatorem tego co leci z tyłu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum