Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam
mam takie pytanie. Jak włączam rano zapłon to nie ma charakterystycznego przygaszenia kontrolek. Wiec jak sadze prad nie dochodzi do swiec. Czasem jak kilka razy przekrece stacyjke to w koncu swieczki zaczynaja grzac. I tu pytanie. Czy to moze byc problem z prezkaznikiem?? Gdzie sie owy przekaznik znajduje?? Bo dzisiaj wyciaglem taki kwadratowy jakby przekaznik ktory znajduje sie kolo akumulatora i popsikalem go preparatem do stykow. Ale chyba to nie jest ten przekaznik.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 149 Skąd: Lipno
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 19:46
Witam
U mnie w Hondzie Accord przekaźnik taki znajduje się po prawej stronie - jak patrzysz z przodu auta - zaraz za akumulatorem i pompą ABS'u, obok mocowania amortzatora oczywiście w komorze silnika
Znalazlem na allegro taki oto przekaznik, ale czegos takeigo nie moge znalezc u siebie. Gdzie to sie znajduje?? I co ot w ogole je
st??
http://allegro.pl/przekaznik-swiec-zarowych-rover-420-2-0d-98r-i2052305360.html
W samochodzie mam opakowanie to jutro napisze jaki to jest przekaznik. Ale w sklepie z czesciami moto. powinienes dostac taki przekaznik. U mnie koles mial od reki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum