Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam przed chwila wyszedlem na pole i patrze a tu pod moim roverkiem plama w okolicy przedniego kola pasażera w zbiorniczku plynu na dnie na ziemi jest ok 1 1,5 litra auto stoi pod wiata wsiadlem odpalil od tzw. strzala wyjechalem na snieg postalem z 3 minuty i nic sie nie wylalo wskazowka od temperatury na normalnym poziomie czyli nawet nie drgnela wjechalem do garazu i prosze podpowiedziec mi co mam posprawdzac nie mam pojecia czy to pompa waz jakis czy cos innego troche ostatnio buczal za raz po odpaleniu ale tak moze 5s teraz też tak zabuczal prosze o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 19:03
Zabuczała Ci pewnie pompa wody, choc to tylko domysl, mogła sie zatrzeć i przecieka Dolej trochę plynu i podłóż karton na noc, dokładniej zlokalizujesz wyciek a pompa, rozrząd kiedy robione?
nic jeszcze nie robilem podnioslem maske i patrzylem tak wstepnie nie wiem wlasnie na co mam patrzec ale nie widac zeby tam gdzies bylo mokro ide do garazu odkrece ta oslone i popatrze
Witam dziękuję za pomoc pod osłonka nie ma płynu ale w celu sprawdzenia gdzie cieknie odpaliłem samochód w garażu żeby zrobiło obieg itd niestety pomimo otwartych drzwi cala naprawa zakończyła się w szpitalu zatrucie tlenkiem węgla dopiero dzisiaj wyszedłem ale raczej sam już tego nie będę naprawiał jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum