Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2003
Witam!! jestem od 3 miesięcy posiadaczem Roverka 25 z 2003 r. mam taki problem potrzebuję uszczelniacz półosi lewy przepatrywałem stronki ale nie znam się na tym i nie wiem jaki kupić, jeżeli ktoś się na tym zna i mógłby doradzić to proszę o pomoc Nr. VIN SARRFYWBM3D697069
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 12:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki za linka, są tam jeszcze w ofercie jakieś kierunkowe, ale nie wiadomo jakie u mnie są dopiero po rozebraniu się dowiem, no ale zaryzykuje może akurat to podejdzie, Pozdrawiam
kurcze złożyłem z tydzień temu zamówienie na ten uszczelniacz na stronce http://www.tomateam.pl/sk...m_dzial=-&c=622 niby potwierdzenie mi przyszło na maila że zamówienie przyjęte ale z realizacją zamówienia nic nie przychodzi, a dzwoniłem na wszystkie numery tel. podane na stronce wszystkie zajęte a na stacjonarny to sygnał - nie ma takiego numeru
Ja też potrzebuję ten uszczelniacz więc dzwoniłem do Tomiego i mówił, że nowa dostawa ma być w środę w tym tygodniu. Także myślę, że pod koniec tygodnia przesyłka się pojawi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum