Tylko mówie: 220 coupe ładniejszy ale mały, 820 coupe kozak ale nie do końca jest to co bym chciał aczkolwiek jakby był jakiś ładny to może bym się skusił, 600 - może i najmniej klasyczny ale naprawdę mi się podoba. Tylko żeby miał climatronic ale na to mam już sposób. W roverze 600 po prostu mam już wszystko ustalone, każdy mod przemyślany i już wymyślony co i jak ale znajdź teraz 620 Ti w dobrym stanie
normalnie jak baba
kup sobie w takim razie 4 i z nich złóż co bedziesz chciał
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 21:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
AndrewS, cztery?? Tu nie ma 4 w tym poscie ale domniemam, że chodzi Ci jeszcze o 45. Wiesz no. To auto będzie na dłuższy czas i będzie ono sukcesywnie odnawiane. Tzn. nowy lakier, zawias, remont silnika i inne szmery bajery itd i chyba nikt nie chce kupić auta które ma być na lata które się okaże nie wypałem.
Najchętniej bym kupił SEC'a ale nie mam teraz takiej kasy na jeden zryw. Może za jakieś pół roku może więcej będzie większa kasa ale auta potrzebuje teraz i jak kupie je to już nim będę jeździł. Chyba, że pożyczysz mi kase na SEC'a albo mi go kupisz to nie będę jęczał jak baba i się zastanawiał nad wyborem auta.
Bo najprościej było by pójść na giełde.. Zamknąć oczy i iść. Pierwsze auto na które wpadne kupić ale tak nie potrafie. Ja muszę mieć auto do kochania a nie do jeżdzenia. Ale widzę, że wiesz o co chodzi bo masz kilka YoungTimerów typu 125p czy Jawka także tyle w temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum