Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 189 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 18:41
jeszcze nie wiem czy bede po nie jechal bo laweciarz cos sciemnia... moze juz je zwiozl i rozkrecil na czesci.... co do picia to przzy zakupie chyba nie byl opijany... ksiadz tez nie poswiecil, na seks w nim nie bylo czasu wiec chrztu nie przeszedl;/
[ Dodano: Sob Maj 12, 2012 06:55 ]
no zwiezli to auto naraszcie wiec nie musialem sam kombinowac... ale dzieki za pomoc...
[ Dodano: Wto Maj 29, 2012 19:41 ]
co do tych wariackich zegarow to przyczyna byla masa od kompa do aku.... ale auto nie zapalilo bo w tych niecach grzebalem i obluzowalem luty na podstawkach.... komp byl sprawdzany i koles nie widzial zadnych przegarzanych elementow wiec tylko te luty pozozstaly do poprawki...auto sprzedam za 4,5 kafla tak jak stoi i doloze jeszcze czesc co mam do niego..... ktos chce foty to pisac na pw ze swoim mail.em
Potrzebuję chętnego do testu komputera.
Test polegał by jedynie na podmianie komputera (przełączenie głównej wtyczki) i zobaczeniu czy włącza się grzanie świec.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 189 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Nie Lip 22, 2012 20:20
no i nic...adi sprawdzal kompa... swiece nawet na chwile sie zapalily ale kontrolka od aku wogole... kilka razy zakrecilem bez efektu i znowu zaczal wlaczac sie wentylator po przekreceniu kluczyka....ma ktos jakies pomysly co to moze byc?? masa od kompa podlaczona pod mase z aku.....gdy ja odlacze slychac przekaznik jak trzeszczy.... nie wiem czy to wina tego dualmapingu czy cos innego...
[ Dodano: Sob Lip 21, 2012 15:31 ]
wiazka tylnej odpada bo jak ja odpinam to nadal to samo....
[ Dodano: Nie Lip 22, 2012 15:15 ]
nikt nie ma pomyslu co moze byc przyczyna??jestem teraz w pl przez chwilke to bym cos pogrzebal:) nudzi mi sie...
[ Dodano: Nie Lip 22, 2012 21:20 ]
jeszcze jedno pytanko...bo juz nie pamietam jak to jest w dieslu.... czy jak przekrece kluczyk to powinno byc slychac pompe paliwa?? i czy ona moglaby tak narobic zamieszania?? przeciscilem obudowe kompa gdzie podlaczona jest masa i zalaczylo sie immo przy przekreceniu kluczyka wiec reakcja prawidlowa...ale kontrolka od aku sie nie zapalila i od swiec rowniez...tylko od oleju... no i wlacza wentylator odrazu po przekreceniu kluczyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum