Wysłany: Nie Maj 20, 2012 11:03 [R25Streetwise] Amortyzatory tył
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Cześć!
Powoli przymierzam się do wymiany amortyzatorów i mam do Was kilka pytań-
-czy amorki firmy Monroe dają radę? Ich ceny są całkiem rozsądne.
-ewentualnie jakie firmy polecacie?
-nowe amory znalazłem tylko dedykowane do dwudziestki piątki, czy mogę je bez problemu zamontować u siebie?
Z góry dzięki za odpowiedź, jak najdą mnie jakieś pytania odnośnie tego tematu to na pewno jeszcze je tu wrzucę
Pozdrawiam
Adam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 11:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
-czy amorki firmy Monroe dają radę? Ich ceny są całkiem rozsądne.
nie sprawdziłem sam ale podobno szybko się kończą,
ja mam 4 amorki kayaba excel G (gazówki) i jeżdżę już na nich parę lat z tego co pamiętam to 3 lata (ok 80tys km), są wytrzymałe i mają bardzo fajne tłumienie. Są droższe nieco od monroe ale dają radę zdecydowanie, w innych autach też testowane i ludzie są zadowoleni. Co do monroe to z tego co wiem nie wytrzymuja tyle.
ja mam Monroe i z tego co mi widomo jest to dobra firma. jezdze na nich od roku i nie mam żadnych uwag.
A co do wytrzymałości - gównie zależy to od tego jak jeździsz i po jakich dorga rzecz jasna a nie od marki amorków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum