Wysłany: Pon Cze 18, 2012 06:02 [R400/R45/MGZS] Brak sygnalu otwarcia drzwi i klaksonu
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2000
Witam
Mam maly problem dzisi zauwazylem ze nie mam sygnalu otwarcia drzwi przy wlaczonych swiatłach oraz klaksonu I teraz czy to siedzi na jednym bezpieczniku (przekażniku) ? gdzie szukac a moze ktyos sie z tym spotkał i juz to przerabial
Ostatnio zmieniony przez BoloSr Pon Cze 18, 2012 07:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 06:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale co ma klakson do sygnalu otwratych drzwi bo to i to nie dziala
W sumie nic. Bezpiecznik od klaksonu sprawdzony
BoloSr napisał/a:
kontrolka dziala krancowki przetre
Może "brzęczyk" jest uszkodzony
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 06:31
tronsek napisał/a:
BoloSr napisał/a:
ale co ma klakson do sygnalu otwratych drzwi bo to i to nie dziala
W sumie nic. Bezpiecznik od klaksonu sprawdzony
BoloSr napisał/a:
kontrolka dziala krancowki przetre
Może "brzęczyk" jest uszkodzony
troche dziwne ze jednoczesnie jedno i drugie padlo
gdzie ten buzer od swiatel jest wlozony ?
zebym tylko wiedzial ktory to bezpiecznik jest to bym sprawdzil bo nie mam rozpiski
patrzylem do tych pod kierownica ale rozpiski niet do nich
rozpiske juz Ci napisalem gdzie znajdziesz.
BoloSr napisał/a:
jedno i drugie jest na tym samym bezpieczniku chyba nie ?
ja nie sadze zeby do brzeczyka wogole byl bezpiecznik. a nie masz wilgoci tam przy mfu?
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 07:42
bizon napisał/a:
BoloSr napisał/a:
patrzylem do tych pod kierownica ale rozpiski niet do nich
rozpiske juz Ci napisalem gdzie znajdziesz.
BoloSr napisał/a:
jedno i drugie jest na tym samym bezpieczniku chyba nie ?
ja nie sadze zeby do brzeczyka wogole byl bezpiecznik. a nie masz wilgoci tam przy mfu?
a zebym ja to wiedzial
dzisiaj rano wsiadlem do auta i nie uslyszalem kalaksonu ale jakos nie zauwazylem tego
potem patrze ze jak drzwi otworzylem to brak brzeczyka i tu sie troche zdziwielm
potem zrobilem test klaksonu i brak jego a najlepsze jest to ze jak sprawdzam alarm to tez nie ma sygnalu chociaz alram sie zalaczyl bo swiatla migaly i brak reakcji na odpalanie auta
to albo gdzies masa polecial i teraz pytanie gdzie jest masa od klaksonu i druga sprawa sprawdzic krancowki od drzwi bo jedno i drugie ze soba nie ma nic wspolnego tylko taki przypadek chyba sie darzyl ze jedno idrugie przestalo dzialac
no i trzeba by sprawdzic to o czym mowisz czy nie ma tam wilgoci ale to chyab musze konsole zwalic
wystarczy ten schowek kierowcy.
a druga sprawa i na brzeczyk i do przekaznika klaksonu i do syreny alarmu daje sygnal centralka alarmu, moze tam jakies zwarcia
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 08:12
bizon napisał/a:
wystarczy ten schowek kierowcy.
a druga sprawa i na brzeczyk i do przekaznika klaksonu i do syreny alarmu daje sygnal centralka alarmu, moze tam jakies zwarcia
znaczy musze sie dostac do tego cuda i to jest pod kierownica ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum