Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam drodzy forumowicze , w ostatnia niedziele doszło do nieszczescia i rozwaliłem mojego MG Problem w tym ze szkody są dosc spore i potrzebuje prawą "Cwiartkę" i teraz pytanie czy do mojego dieselka podejdzie ćwiartka z benzyny bo tylko takie są ....
Ratujcie
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 14:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 09:17
Mi poniekąd blacharz przy pierwszym R powiedział że on nie będzie mi ćwiartki wymieniał, powiedział cytuje "nie zrobię tego"... No ale każdy robi jak chce, ja R sprzedałem na części wtedy bo potrzebowałem gotówki na następne auto.
Podejdzie. Możesz nawet szukać od R200 i R25, bo buda jest taka sama.
Buda wbrew pozorom nie jest taka sama. Ppas przedni i mocowanie pasa jest inne. Oraz Ukształtowanie podłogi w miejscu gdzie do wnętrza samochodu wchodzi wieloklin z maglownicy całkowicie inny kształt przejścia. Do budy z 200 nie założysz belki z maglownica z R25.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum